Telefoonnummer: : 555-555-5555

Volg ons op:

Premie Autoverzekering Berekenen & Autoverzekeraars Vergelijken


Hieronder kunt u door het invullen van uw gegevens achterhalen wat uw premie autoverzekering gaat kosten. Daarnaast ziet u in 1 overzicht welke autoverzekeraar het goedkoopste is. U hoeft geen vertrouwelijke informatie te geven en u zult dus ook niet worden benaderd. De tool is dus geheel vrijblijvend te gebruiken.

Basisgegevens

  • 1 Basisgegevens
  • 2 Vergelijken
  • 3 Dekkingen
  • 4 Persoonsgegevens
  • 5 Akkoord

Bereken de premie van uw autoverzekering

Vul hieronder uw gegevens in en op de volgende pagina vergelijken wij de prijzen van de autoverzekeringen.

Uw auto

Kenteken
Op basis van uw kenteken zoeken wij uw auto merk, model en uitvoering op. Aan de hand daarvan kunnen we o.a. de dagwaarde schatten en de juiste premies berekenen.
Extra accessoires verzekeren?
Accessoires zijn spullen die niet in of op uw auto zaten toen deze uit de fabriek kwam. Wilt u dat naast uw auto ook uw ingebouwde accessoires zoals geluidssysteem en navigatie goed verzekerd zijn tegen schade en diefstal? Dan kunt u hier aangeven wat de waarde is van deze accessoires. Per verzekeraar zijn vaak standaard al bepaalde bedragen verzekerd, dit wordt voor u verwerkt in de vergelijking.
Let op! Accessoires die u volgens de wet niet mag hebben en / of ook bruikbaar zijn buiten de auto, zoals radardetectie apparatuur en draagbare navigatie, vallen niet binnen de dekking.
Waarde audio accessoires
Geef hier de waarde op van audio accessoires die in de auto aanwezig zijn, zoals radio en speakers. Let op dat ingebouwde navigatie met audiofunctionaliteit ingevuld dient te worden bij Overige accessoires
Waarde overige accessoires
Geef hier de waarde op van alle overige accessoires die in of op de auto aanwezig zijn. Voorbeelden hiervan zijn Navigatie, optische aanpassingen zoals velgen en een niet af-fabriek alarmsysteem.

Uw gegevens

Geboortedatum
Postcode
Huisnummer
Schadevrije jaren
Vul hier het aantal schadevrije jaren in dat u hebt opgebouwd. Deze vindt u op uw laatste polisblad of kunt u bij uw huidige verzekeraar opvragen indien u het polisblad niet direct kunt vinden. Wij controleren uw schadevrije jaren in een online databank, Roydata. Als het aantal afwijkt, kan dat een andere premie opleveren. Rijdt u een lease auto? Vul dan het aantal jaren in dat u schadevrij hebt gereden en stuur ons uw leaseverklaring (max. 3 jaar oud) op. Deze vraagt u op bij uw leasemaatschappij.
Aantal kilometers per jaar
Dekking

WA

De verplichte basisdekking. Schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt wordt binnen de voorwaarden vergoed, eigen schade niet.

WA + Beperkt Casco

Ook wel WA+ genoemd. Zaken als diefstal, inbraak en ruit-, brand- of stormschade aan je eigen voertuig worden vergoed. Schade aan je auto door eigen schuld niet.

WA + Volledig Casco

Vaak All Risk genoemd. Schade door een ongeluk of gebeurtenis die je zelf hebt veroorzaakt en bijvoorbeeld vandalisme wordt ook vergoed.